Intercomunicadors Suaoki

Motoristes! Amb l’arribada de l’estiu ens estem posant les piles per mostrar-vos els productes de la temporada més interessants que podeu adquirir directament des d’Amazon, amb totes les garanties que això suposa.

Avui us volem parlar dels intercomunicadors més venuts de la plataforma, concretament els Suaoki:

 

Aquests Auriculars intercomunicadors resulten interessants per diversos motius:

  • Ofereixen una connexió de llarg abast de 500 metres amb un so nítid, i amb una bona comunicació fins a 1,2 km en zona oberta.
  • Funciona com a mans lliures:  Podem respondre i finalitzar trucades amb un sol botó, que trobarem fàcilment amb els guants posats ja que ressalta del conjunt.
  • Inclou dos tipus de micròfons compatibles per adaptar-se a a gran majoria de cascs que podem trobar al mercat (Convertibles, modulars… tot plegat sense exposar els cables de l’aparell.
  • És impermeable i a prova del vent: Els Suaoki tenen la certificació IPX6 a prova d’aigua, i estan confeccionats de tal manera que redueixen amb molta eficàcia el soroll del vent.

 

Un cop presentades les característiques del producte us en podríem explicar les opinions dels clients que l’han comprat. Però en aquest cas són tantes deguda la popularitat actual del producte que us convidem a llegir-ne les opinions directament a la plataforma d’Amazon:

 

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.