Les Dainese Metropolis Lady, unes botes de moto per dona pel dia a dia

Motoristes! Ens hem adonat que, sense voler-ho, hem deixat una mica de banda a les noies del nostre sector, però volem començar a posar-hi remei des d’avui mateix. I volem fer-ho amb una peça de roba molt oblidada durant els trajectes i desplaçaments quotidians: Les botes o sabates amb proteccions.

Si, és poc pràctic anar amb unes botes de moto altes, o fins i tot de mitja canya, a treballar o a fer encàrrecs per la ciutat o rodalies, però la realitat és que a les ciutats també podem patir accidents, i les nostres extremitats inferiors són especialment vulnerables a patir lesions d’importància.

Per aquest motiu i aquesta vegada si, per elles, us deixem amb un producte que estem convençuts que pot encaixar en aquest ús més quotidià de la moto: Les Dainese Metropolis Lady.

Aquestes botes amb cremallera tenen unes interjeccions rígides als turmells i uns materials de protecció a sota del peu que ofereixen una protecció a la que mai hauríem de renunciar si agafem la moto, encara que sigui per ciutat. A més, el seu interior està confeccionat amb un teixit de malla transpirable que s’agraeix durant la temporada estival, tot i que el fabricant assegura que són vàlides per tot l’any.

Gràcies a les cremalleres laterals que tenen, es poden posar i treure amb molta facilitat.

Us en deixem la resta de característiques principals a continuació:

  • Sola de goma
  • Ajustament especial per a dona
  • Son plenament ergonòmiques
  • S’ajusten al peu amb cremallera i també amb cordons
  • Elements refrectants
  • Certificades segons Cat. II – EN 13634
  • Regulen la temperatura amb un forro interior de malla

I bé, tot i que avui no sou els protagonistes, us deixem l’enllaç de compra pel model masculí.  A simple vista són iguals, però en varia l’ergonomia.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *