Jaqueta Dainese Stripes D1 amb guants Tucano Urbano

Motoristes! Seguim fent una ullada a propostes d’equipament per aquest estiu. No ens enganyem, malgrat que també gaudim de la moto a l’hivern, som molts els que a l’estiu traiem més suc a les nostres màquines. Som tossuts amb que és molt necessari anar ben equipats, així que avui portem una proposta força atractiva d’equipament. Combinem la Jaqueta Dainese Stripes D1 amb uns pantalons Kevlar amb proteccions.

La Dainese Stripes D1

Aquesta atractiva jaqueta d’aparença urbana està teixida amb panells perforats, pensats per afavorir la ventilació durant la temporada estival.  A més de les entrades d’aire a la zona frontal, també disposa d’un forro tèrmic desmuntable per tenir més marge davant els canvis de temperatura.

En referència al que més ens interessa, incorpora proteccions en espatlles i colzes, amb la certificació EN 16.21.1., A més, s’hi pot incorporar un protector d’esquena tipus G, que no ve inclòs amb la jaqueta.

Cal destacar que tant la cintura com el coll de la jaqueta son ajustables.

A més a més, disposa de forro interior desmuntable i de forro tèrmic TechFrame, d’entrades d’aire amb cremallera a la zona del pit, i dels panells perforats que us dèiem abans, ubicats a la zona del pit.

La jaqueta es pot unir amb cremallera amb uns pantalons Dainese, té dos butxaques exteriors i una d’interior.

Disposa de la certificació segons la normativa CE – Cat. II 89/686EEC

Guants Tucano Urbano

Per les mans hem triat els Tucano Urbano, ja que ens semblen collonuts per un us no esportiu de la moto de cara al bon temps. Pensats expressament per a l’estiu, disposen d’insercions toves D30 als nusos de la mà i al palmell, i d’insercions elàstiques als dits per una major comoditat. Estàn fets d’un 95% de pell i d’un 5% de poliamida

Ens permetran fer ús de pantalles tàctils un cop aturem la marxa, sense treure’ns els guants.

Disposen de tancament de tira regulable amb velcro al canell.

 

Molts ja tenim apamat l’equipament per les rutes, però a l’hora de fer servir la moto per ciutat o desplaçaments curts per carretera, preferim no posar-nos l’armadura. La practicitat i la comoditat no han de renyir en poder anar ben equipats, així que us animem a valorar opcions com les que us hem proposat avui.

 

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *