Garmin Zumo 396LMT-S 2019, un navegador per moto amb funcions interessantíssimes

Motoristes! Sabem que molts de vosaltres feu servir l’smartphone com a navegador per la moto, però això té uns quants contres.

Vulguem que no, el mòbil sempre pateix les vibracions al manillar, i la bateria del terminal, malgrat tenir-lo endollat a la moto, també pateix un major desgast.

D’altra banda també tenim la opció de fer servir un mòbil més antic que ja no ens interessi tant, per portar-lo a la moto. La contrapartida d’això és que possiblement, un mòbil més antic no ens oferirà les prestacions més òptimes per a una bona navegació en marxa (Ni potència, ni brillantor, i també li hauriem de comprar una funda-suport que valdrà uns diners.

Per aquest motiu nosaltres ens decantem per escollir un navegador dissenyat expressament per motoristes, de model nou, i que tingui no tan sols funcions que siguin realment interessants, sinó també una bona opinió per part dels usuaris que ja l’han comprat.

Garmin Zumo 396LMT-S

Es tracta d’un nou navegador que incorpora l’última tecnologia en navegadors de motos de carretera.

  • Té una pantalla tàctil de 4,3”, que podem manipular amb els guants de moto posats un cop aturem la marxa. Ofereix una brillantor prou potent com per poder llegir-ne el contingut tot i la llum del sol, quelcom imprescindible tenint en compte que els navegadors per cotxe normalment no necessiten tanta brillantor. A més, és resistent a la pluja i als raigs UV.
  • Incorpora la funcionalitat de mans lliures, que t’ofereix notificacions intel·ligents i la opció de compartir arxius GPX pels recorreguts en grup.  Per si fos poc, i recordant els intercomunicadors Bluetooth SUAOKI que us recomanàvem l’altre dia, el Garmin ZUmo ofereix la possibilitat de controlar la música i les llistes de reproducció des de l’Smartphone, des de la pantalla de propi navegador. (Sempre, no fotem, amb la moto parada).
  • El navegador ofereix serveis en viu pel trànsit i la meteorologia, a través de la APP Smartphone Link.
  • WIFI integrat per facilitar l’actualització dels mapes i de programari sense haver de connectar-lo a l’ordinador.
  • Alertes de corbes pronunciades i de radars de velocitat, i notificacions automàtiques d’incidències.
  • Mapes del territori europeu pre-instal·lats sense caducitat.

Garmin Adventurous Routing

No ho coneixeu? Es tracta d’una funcionalitat exclusiva de Garmin que localitza carreteres sinuoses i divertides, i restringeix les autopistes convencionals.

 

 

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *