El Mundo en Moto con Charly Sinewan (Llibre)

Si us pensàveu que només us recomanariem peces d’equipament i accessoris de moto esteu molt equivocats. Avui us portem un llibre que, més que un relat d’aventures, és un autèntic manual per aquells que vulguin aprendre trucs, idees i consells de primera mà sobre viatjar amb moto.

Coneixeu al Charly Sinewan? El Charly abans es dedicava al negoci d’una immobiliària, però els anys passaven i s’adonava que no era feliç, i que no gaudia de la vida que tenia. Va començar a fer viatges en moto a la vegada que mantenia la feina, fins que un dia, en adonar-se que viatjar amb moto era el que li agradava fer, va deixar la feina i es va dedicar a fer viatges pel món amb moto.

Pel que fa a aquest llibre no us confongueu. No és un llibre d’aventures, ni un relat dels seus viatges. És un autèntic manual pels motoristes que desitgen viatjar sobre dues rodes. Si aquest és el teu cas, no trobaràs gaires eines millors per nodrir-te d’informació vàlida i útil que les que et pugui proporcionar el Charly en el seu primer llibre.

Si no el coneixeu i encara no teniu clar si us agradarà el video, us deixem un vídeo seu en el que parla del seu llibre.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *