Intercomunicador V8 Bluetooth 3.0 per a 5 persones a la vegada

Avui hem descobert l’existència d’aquest intercomunicador que ens ha semblat molt interessant per una raó en concret: Fa de servidor entre intercomunicadors, de tal manera que permet conversar amb fins a 5 motoristes a la vegada, sempre i quant estiguin dins de la distància de 1200 metres.

  • Permet connectar-se al telèfon mòbil per rebre trucades.
  • Disposa d’un comandament a distància que es pot ubicar al manillar, i que permet que configurem el dispositiu per acceptar o refusar trucades de manera automàtica durant la conducció. Inclou funció de retrucada a l’últim número.
  • Permet la transmissió inalàmbrica de música per Bluetooth i disposa de mans lliures. Inclou ràdio FM integrada.
  • Incorpora tecnologia de cancel·lació d’eco DSP i de supressió de soroll.
  • Permet canviar les funcions entre telèfon, intercomunicador, música del telèfon i ràdio.

Al final al mercat hi ha una bona colla d’intercomunicadors disponibles, però aquest ens sembla especialment atractiu per la funcionalitat que té de permetre la conversa amb fins a 5 persones diferents. Al final, les coses que acaben marcant la diferència són aquelles que ens permeten viure experiències diferents.

 

Són legals?

Gràcies al Manel, que ens ha obert el debat sobre la seva legalitat al Facebook, n’hem tret la següent conclusió. La pots veure al fòrum fent clic aquí.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *