Armilla Helite Airbag Turtle

Avui fem una ullada a un producte relacionat amb la seguretat durant la conducció en moto. Ja sabeu que ens agraden especialment tots aquells productes i eines que ens permeten rodar una mica més segurs amb les nostres muntures. Tota mesura addicional de protecció, o reductora del risc de patir lesions, ha de ser valorada.

Es tracta de l’Armilla Helite Airbag Turtle, una armilla que com el seu nom indica, conté un Aigbag que s’activa mecànicament en cas de caiguda de la moto, a fi de reduir el risc de patir lesions per causa de l’impacte amb el terra, o contra un altre vehicle.

El cas és que hi ha jaquetes que també contenen Airbag d’activació mecànica, però l’armila ofereix una versatilitat important al poderse posar amb qualsevol jaqueta o peça superior.

D’aquesta armilla en concret, en destaquem les qualitats següents:

  • Té un temps d’activació de 0.1 segons
  • No només protegeix les costelles, sinó que també cobreix els ronyons.
  • Incorpora un protector d’esquena SAS-TECH homologada nivell 2, que suposa protecció per una transmissió de força <9KN que resulta considerable, ja que segons sembla, a més de 4Kn ja es poden trencar ossos. Un altre detall important és que porta el protector d’esquena per fora, de manera que també protegirà el correcte estat de l’Airbag dels impactes, i també el conducte de l’aire del mecanisme.
  • Totes les zones desplegables van protegides amb cordura, de manera que s’eviten punxades al producte per poca protecció en zones sensibles.
  • És reutilitzable canviant la bombona de gas, si no hi ha danys.
  • Com comentàvem el sistema d’activació és mecànic, i funciona a través d’una molla que s’activa per un cable al separar-nos de la moto, que perfora la bombona i infla l’armilla.

En cas d’impacte, s’inflarà tota la “jepa” i no només una part, i s’activaran tots els conductes de l’aire que estan connectats entre si.

Al final no podem prevenir sempre tots els riscos que ens poden causar danys. Però si que podem adquirir certs hàbits o fer ús de determinats productes que tinguin una incidència notable en la nostra protecció.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *